Om oss

Om Alshammar Import
Vi är ett familjeföretag med stort intresse och passion för viner med kvalité. Grundstenar i vår företagsmodell är att fokusera på individuell smak, bred kunskap och långsiktiga relationer. Detta återspeglar sig i hur vi kommunicerar och arbetar med våra kunder. Vi väljer med omsorg både producenter och kunder.

Våra kunder
Vår målsättning är att bli en långsiktig och rådgivande partner till våra kunder. Bistro Süd, Restaurang Pontus /Green House, Vinbaren Eriks Gondolen, Sturehof, Noppes Bar & Restaurang, Restaurang PA&Co, Restaurang Gastrologik, Regissörsvillan och Restaurang Motwalls är några av dem som vi samarbetar med. Dessa restauranger och deras gäster har en selektiv smak för produkter där tradition och hantverk är avgörande. På så sätt bidrar vi till varandras framgång.

Partners
Vi representerar endast producenter som delar våra värderingar och som har en produktion från tio hektar och uppåt. På så sätt blir vi en förlängd arm av deras organisation på den svenska marknaden. Då vi är grundade i samma värderingar har vi också möjlighet att kommunicera samma budskap när det gäller marknadsföring och reklamkampanjer.

Bourgogne

Vår filosofi
Vi tror på individer, relationer och kreativ marknadsföring snarare än anonyma marknadsföringskampanjer. Som bekant är distributionsmodellen ganska komplex i Sverige. Även om vi är godkända och certifierade av det svenska monopolet, Systembolaget, fokuserar vi på försäljning via restauranger. Detta skapar över tid efterfrågan och framtida försäljning via Systembolaget, men är också ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på som gynnar både oss och kunden.